19nov2016
Floridadreef 17 Utrecht Noord

TACU modelbouw beursdag in Utrecht

Van 09:00 tot 11:30

Floridadreef 17 Utrecht Noord

Floridadreef 17 Utrecht Noord

TACU Modelbouwbeurs Utrecht

Goedendag leden van modelvliegclubs / modelbouwverenigingen, TACU modelbouwbeurs deelnemers en natuurlijk onze trouwe bezoekers,

De aankondiging voor alweer de laatste beurs van 2016 op 19 November a.s. wordt ook deze keer eerder dan eerder gebruikelijk verzonden. De mededeling kan dus langer op het mededelingenbord hangen of eerder naar de leden doorgemaild worden zodat iedereen er tijdig rekening mee kan houden. Maar wellicht nog belangrijker is dat ik de beschikbare tafelruimte tijdig kan indelen omdat een overvolle beurs verwacht wordt.

Het is zaterdag 19 November dus weer de 3e zaterdag van de oneven maand en dus: modelbouw beursdag in Utrecht.

We mogen op basis van de ervaringen in 2015 en 2016 vaststellen dat de nieuwe opzet van de beursdagen op de 3e zaterdag van de oneven maanden meer deelnemers en meer bezoekers opleverden dan op de maandelijks te houden beursdagen in de daaraan voorafgaande jaren. Elke beurs wordt steeds weer drukker.

De laatste beursen waren we zelfs met een paar verhinderde “vaste” standhouders helemaal bezet. Een prettig luxe probleempje voor de organisatie nu er meer vraag is dan er beschikbare tafels zijn!

Ook nu zijn er voor de komende beursdag al diverse reserveringen ontvangen.

Actieve hobbyisten en verzamelaars van vintage spullen kunnen hun slag wellicht weer slaan want er is altijd wel weer iets van ieders gading te vinden. Verder kan men bij anderen speciale gereedschappen, bewerking tools, allerlei elektronische zaken en RC toebehoren vinden. En als u iets speciaals zoekt kunt u dit het beste even overal vragen zodat men dat de volgende beurs kan meenemen, want niemand kan natuurlijk elke beurs alles meenemen wat men in voorraad heeft en dat blijkt erg veel te zijn!.

De modelbouwverenigingen en organisaties krijgen elke keer een kennisgeving van de beurs voor hun leden en dit keer op verzoek wat eerder. Verzoek aan de modelclubs:

Kunt u dit bericht naar de leden doormailen of op uw mededelingenbord plaatsen want ons is gebleken dat de nu al 25 jaar bestaande modelbeurs niet (meer) algemeen bekend is in dit wereldje.

Vooral onder de jongere modelbouwerliefhebber is de beurs nog niet genoeg bekend, maar het gaat vooruit.

Zaterdag 19 November 2016 zijn de bezoekers vanaf 9 tot 12 uur weer van harte welkom op de bekende locatie in Utrecht.

Het beproefde recept als altijd: Kort maar krachtig inkopen, dan een kopje koffie aan de bar en dan nog wat praten voor men naar huis of direct door naar de hobbyplek gaat.

Ik gaf al aan dat er diverse reserveringen voor deze beurs binnen gekomen zijn, maar omdat ik een standaard verzendlijst gebruik, krijgen ook de al aangemelde deelnemers dit bericht. Het zou prettig zijn als iedereen nog even reageert zodat ik niemand kan vergeten.

Zoals gebruikelijk kunnen de deelnemers klokslag 8 uur in alle rust gaan opbouwen tot 9 uur omdat de bezoekers niet eerder toegelaten worden.

Voldoende tijd dus om rustig de tafel(s) in te kunnen richten. En er natuurlijk direct al na 8 uur verse koffie met een (gewoon of vlam)tosti voor degene die nog moet ontbijten!

Dan nu de bekende vraag:

Willen de gegadigden voor één of meerdere tafels (en/of een gedeelte van het podium voor grote voorwerpen) hun wensen aan mij kenbaar maken zodat ik tijdig weet wie ik waar kan inplannen tot de beurs maximaal gevuld is.

Omdat er momenteel (als iedereen zou willen komen) meer gegadigden zijn dan tafelruimte wijs ik nog even op onze regel dat de plaatsing geschiedt op volgorde van ontvangst van de (voor)reserveringen.

Overweegt u een tafel te nemen? Een middentafel van 1 x 2 meter kost bijvoorbeeld € 6,50 en andere tafels zijn afhankelijk van de grootte van de tafel geprijsd.

Voor hele grote objecten beschikken we over een podium welk als grote verkoopplek kan dienen. Er is altijd wel een oplossing te vinden.

Vanzelfsprekend hoop ik weer de vele bekende, maar ook nieuwe gezichten te zien.

Ik zie de reacties of eventuele vragen altijd met belangstelling tegemoet.

Nieuw: Binnenkort gaat een nieuw opgezette internetsite voor deze beurs open met alle gegevens voor deze beurs. Deze site zal daarna nog verder uitgebreid worden.

 

Met vriendelijke groet,

Rob Bruinsma

TACU Modelbouwbeurs Utrecht

Floridadreef 17 Utrecht Noord

3565 AM  Utrecht

Info:  sul.utrecht@versatel.nl en tijdens vakantie op A1-ir.rob.bruinsma@zonnet.nl

Download evenement naar agenda

TACU modelbouw beursdag in Utrecht
Getagd op:    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

18 − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.