Hoe kan ik lid worden

Om lid te worden van The Hawks kun je via het contactformulier een inschrijfformulier aanvragen. Wij vragen je dan om zoveel mogelijk gegevens van jezelf bij ‘bericht’ op te geven zodat een vooraf ingevuld inschrijfformulieren naar jou kan worden toegezonden. Ook zien we een leuke foto van jezelf tegemoet zodat een plekje op het club-smoelenboek kan worden aangemaakt.

Informatie over de contributie vind je hier.

De contributie wordt 4 keer per jaar van je rekening geschreven middels een doorlopende automatische incasso.  De contributie-borgsom wordt bij aanvang lidmaatschap middels een éénmalige incasso afgeschreven.

De borgsom van de sleutels vertegenwoordigt niet de waarde van de sleutels maar geeft ons een garantie dat deze weer worden ingeleverd indien men het lidmaatschap weer opzegt.
De paalsleutel dient om 2 palen, die in de weg kunnen zakken, te bedienen. De eerste paal staat halverwege de Rijskampenweg om ongenode gasten te weren en de tweede paal staat aan het begin van de inrit richting parkeerplaats om dezelfde redenen.
Indien het lidmaatschap wordt opgezegd wordt de betaalde borgsommen weer teruggestort indien aan alle contributie is voldaan en de sleutels weer zijn ingeleverd.

Inschrijvingen van (ex-)leden worden eerst door het bestuur in behandeling genomen.
Alle nieuwe leden hebben een proeftijd van 1 jaar. Het bestuur kan tijdens deze periode het lidmaatschap ontbinden. De contributie over de resterende maanden proeftijd wordt dan terugbetaald.

The Hawks Vught laat maximaal 20% helivliegers van het totaal aantal leden toe, het bestuur toetst iedere keer bij aanmelding of er ruimte is voor helivliegers. Mocht je hierover vragen hebben plaats dan een reactie op ons contactformulier.

Verzekering
Onze club verplicht leden lid te worden van de KNVvL die daardoor zijn verzekerd tegen schade toegebracht aan derden middels een Aansprakelijkheid Verzekering voor Particulieren (AVP of WA verzekering).  De KNVvL verzekering is echter een aanvullende voorziening op de particuliere aansprakelijkheidsverzekering van de leden.

Minimum leeftijd
Er bestaat geen wettelijke minimum leeftijd voor radiobestuurd modelvliegen.
Bij VMVC The Hawks is het toegestaan vanaf de leeftijd van 10 jaar.
Voorwaarde is dat dit altijd onder directe toezicht van een familielid (minimum leeftijd 18 jaar) geschiedt.

Kom gerust eens kijken, wanneer de situatie het toelaat kun je misschien meteen kennismaken met het vliegen.