Beste vrienden van het vliegen,

Ik vind het een eer jullie voorzitter te mogen zijn, ik neem daarbij het stokje over van Peter-Luc. Onder de bezielende leiding van het bestuur en zijn voorzitterschap zie ik een enthousiaste club vliegers die elkaar altijd met raad en daad terzijde staan. 

Een van de beste bewijzen daarvoor is dat we regelmatige nieuwe belangstellenden hebben, maar er ook belangstelling is bij naburige clubs voor onze bijzondere club. Het mooiste vond ik de uitspraak van een van onze gasten:’ Hier wordt echt gevlogen, een prachtig gezicht als je aankomt rijden en veel vliegtuigen op een rijtje klaar staan voor de volgende vlucht, lekker actief’.

Hierbij wil ik Peter-Luc bedanken voor zijn inzet voor de club.

Kortom, het is de hobby van modelvliegen, maar zeker ook de gezelligheid en aandacht voor elkaar, die onze club The Hawks tot een bijzondere groep mensen maakt.

Veel vliegplezier,
Jan Hendrik Ockels 

Bericht van onze nieuwe voorzitter
Getagd op: