We hadden dit jaar gelukkig weer een clubdag.
De organisatie had een datum gekozen, laat in het jaar, waardoor het maar de vraag was of het weer mee wilde werken.
Dit jaar hadden we geluk. We kregen een mooie vliegdag.
Tijdens de koffie met wat lekkers werd er verteld wat de dag ging brengen, altijd spannend voor de deelnemers want die weten nog niet wat er staat te gebeuren.
De organisatie had 5 oefeningen in petto die door iedere deelnemer gevlogen kon worden. Iedere oefening konden er punten gescoord worden en de ingestelde jury deed daar nog een waardering bovenop. Het programma bestond uit: doellanding, limbovliegen, 2 minuten vliegen, hands-off vliegen en loopings vliegen. Alle oefeningen werden door alle deelnemers gevlogen en ik kan heel tevreden vertellen dat er geen schade is gevlogen. Volgens mij is dat de eerste keer in de clubdagen die ik heb meegemaakt.
Rond 16u waren we klaar met het vliegen en werd er druk aan de scoren gerekend met een uiteindelijke winnaar die met een lekker prijs huiswaarts keerde. Ook wordt er dan de clubbokaal uitgereikt. Dat is niet de winnaar maar diegene die het dichts bij de gemiddelde score zit. Deze vlieger mag de bokaal weer een jaar lang op zijn schouw showen. Ook wordt er de ZDC-bokaal uitgereikt, deze was nog even op vakantie maar wordt binnenkort aan de winnaar overgedragen.
Na de prijsuitreiking wordt er dan nog vrij gevlogen om vervolgens de BBQ aan te maken en gezellig met elkaar de dag af te sluiten.
Een zeer geslaagde clubdag 2021.

Clubdag 2021
Getagd op: