Oktober is bijna voorbij en die is behoorlijk nat geweest. In deze maand hebben we weinig momenten gekend om te vliegen. Het weer liet het niet toe. We hebben wel een alternatieve clubdag gehouden.
De clubdag was al twee keer geannuleerd door weersinvloeden, uiteindelijk hebben we gekozen om elkaar te zien bij een alternatieve clubdag. Het clubhuis zat gezellig vol en de broodjes worst werden weer genoegzaam gegeten.
Deze alternatieve clubdag was ook nat maar er waren toch momenten om even te vliegen. Er is zelfs gesleept maar dat leek meer op een waterballet.
Dit was voor Kees zijn laatste clubdag, als voortrekker in de organisatie van de clubdag, heeft onze voorzitter een bedankje overhandigd.

Natuurlijk werden ook de bokalen overhandigd.

De Z(weef)D(uur)C(competitie) wisselbokaal is dit jaar gewonnen door Douglas, de standen van de ZDC zijn hier te lezen.
Onze clubwisselbokaal heeft de organisatie van de clubdag toegekend aan Bart(Me). Bart heeft zich als kersvers clublid met succes meteen ingezet als instructeur voor het lessen met nieuwe leden.

Het vliegseizoen en de alternatieve clubdag is gezellig afgesloten met een drankje en een zoutje.
Stoppen we dan met vliegen? Nee, natuurlijk niet, maar de kansen om te vliegen met het onstuimige weer en de winter in aantocht, worden minder.
Wanneer het mooi weer is staan we natuurlijk op ons prachtige veld en vliegen we onze rondjes.

De foto’s van de oktobermaand zijn hier te vinden.

Einde vliegseizoen
Getagd op: