Afgelopen zondag, het weer was niet optimaal maar de jeuk was hoog. Ik wilde persé gaan vliegen. De bedoeling was dat ik mijn partner zou laten vliegen, maar voor een eerste les vond zelfs ik het te koud. Dan zelf toch maar op pad, ik wilde immers mijn nieuwe toestel invliegen (E-flight Timber) en mijn nieuwe trainer setup uitproberen. Tevens zou B nog langs komen, een nieuw lid die interesse had in onze club.

Bij aankomst waren W en B al aanwezig, na de kennismaking maar eens mijn Timber in elkaar gezet. (B blijkt hetzelfde toestel te bezitten, doch nog niet gevlogen) Met een trainer kabel de zender van W aan die van mij gekoppeld, we waren binnen 10 minuten klaar. Na 2 rondjes vliegen met mijn nieuwe Timber, B gevraagd of ie z’n eerste les wilde hebben. Daar kon ie geen nee tegen zeggen!

B in z’n nopjes. Die kreeg en zijn eerste les, én met een toestel die hij zelf heeft, maar nog nooit mee gevlogen! Op de een of andere manier vond ik het ontspannend, en tegelijkertijd fijn om les te kunnen geven. Moet ik er wel bij vermelden dat dit voor mij de eerste keer is mét kabel, mét een nieuw toestel én een nieuw lid! Na een 3 tal vluchten was de glimlach van B alles zeggend..

Die van mij trouwens ook…

Lesgeven op een zondagmiddag…
Getagd op:         

Eén gedachte over “Lesgeven op een zondagmiddag…

  • 25 februari 2017 om 16:55
    Permalink

    Ha, leuk, dat gaan we vaker doen.

Reacties zijn gesloten.