Zondag 1 september 2019 is The Hawks ism de Interesse Groep Grotezwevers (IGG) nederland wederom het toneel van slepen en zweven.

Zo veel mogelijk slepen en zweven met RC bestuurde modellen, dat wil de IGG promoten, zonder enige restrictie van spanwijdte of jarenlange ervaring.
In samenwerking met vele modelvliegclubs in binnen en buitenland organiseert IGG treffens waar naar hartenlust gevlogen kan worden. Ook voor de nieuwsgierige modelvliegers zetten wij de deur wagenwijd open. Eenieder is van harte welkom om aan het slepen en/of zweven te komen snuffelen.

Tijdens de treffens staan er altijd collega’s klaar die je graag willen helpen met je eerste sleep, want uiteindelijk hebben we het allemaal een keer moeten leren.

Het voorjaar was goed gevuld, de IGG-agenda kende vele treffens. Een heerlijke eerste seizoenshelft. Op 1 september gaan we verder met Slepen@Vught.

Heb je ook een keer zin om mee te doen?
Kom 1 september naar het veld van The Hawks aan de Rijskampenweg in Vught of schrijf je in op www.igg-Nederland.nl bij agenda staan inschrijfformulieren (het is gratis).

Het evenement heeft plaatsgevonden en met prachtige weersomstandigheden en een mooie opkomst is deze dag zeer goed verlopen. De foto’s zijn te vinden op https://www.thehawksvught.nl/media/fotos.

Slepen@Vught
Getagd op: