2018 Nadert alweer zijn einde, na een prachtig vliegseizoen wenst het bestuur jullie allemaal hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig en goed vliegbaar nieuwjaar.

Als we terugkijken op 2018 is het vooral een warme jaar geweest waarbij alle schuimpjes en de bespanfolie het zwaar te verduren hebben gehad. Maar wat hebben we met zijn allen weer veel plezier gehad. Met leuke en minder leuke momenten zoals elk jaar weer. 

Het afgelopen jaar hebben we verschillende dingen meegemaakt op sportief- en vlieg-gebied, er zijn goede resultaten bereikt, ranglijsten opnieuw geschikt en plannen gemaakt voor vliegseizoen 2019.

Sommigen van ons hebben de vloot uitgedund er zijn vliegtuigen van hand tot hand gegaan aan anderen hebben besloten om maar eens een bouwproject te beginnen.
Ook hebben we dit jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen wat natuurlijk altijd fijn is voor onze club, een beetje frisse kijk op dingen nieuwe energie en vooral veel gezelligheid. Heel erg hartelijk bedankt voor jullie positieve bijdrage dit jaar .

Wij als bestuur zijn reuze benieuwd naar wat het volgende jaar, een feestelijk jaar, zal brengen welke projecten er van zolder komen en wat er zo in het begin van 2019 zal worden ingevlogen.

We kunnen dan ook niet wachten tot het begin van het nieuwe jaar.

Voor iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar in veel gezondheid en voorspoed.

Met vriendelijke groet,
jullie voorzitter.

Fijne feestdagen namens het bestuur.
Getagd op: