Onze hobby wordt voornamelijk uitgevoerd in de buitenlucht. Wanneer de winter zich aankondigd lopen de activiteiten op ons veld behoorlijk terug. Bij de dalende temperaturen worden de spieren stram en de vingers snel gevoelloos. Ons clubhuis heeft niet de luxe van een kachel dus opwarmen bij een bakkie pleur is er niet bij alhoewel dat bakkie pleur wel regelmatig voorbij komt.

Waar houden we ons dan zoal mee bezig als we dan zo weinig op dat vliegveld zijn?

Er zijn “diehards” die de koude wind trotseren en met een (beetje) mooi weer toch gaan vliegen, opzoek naar wellicht die laatste thermal.
Andere zoeken de zon op en laten de boel in Nederland even de boel. 
In de winter zijn er vaak indoorvliegbijeenkomsten, sommige van onze leden gaan daar heen en vliegen in een windstille gymzaal hun rondjes, zij blijven op die manier hun “skills” oefenen. 
Anderen zitten/staan in hun bouwhok en lijmen, schuren en timmeren een nieuw model in elkaar op hun bouwplank. Zij kunnen niet wachten om weer naar buiten te gaan om hun nieuwe model te showen bij het eerste goede weer.
En sommige struinen de beurzen en websites af naar nieuwe of tweede handse modellen, die daarna vaak nog onderhande genomen moeten worden om iets goeds vliegend te krijgen op ons veld. 
Natuurlijk is er in deze periode ook weer de ALV.
Met z’n alle bij elkaar om de plannen van de club vorm te geven. Hierin wordt ook de agenda aangekondigd met de evenmenten en activiteiten die dan weer in de agenda op de website wordt gepresenteerd.

Zo komen wij de winter door en zien wij heel graag het voorjaar weer verschijnen zodat we elkaar en onze toeschouwers weer mogen ontmoeten.

Laat het voorjaar maar weer komen.

W.V.

Wat doen we in de winter?
Getagd op: