Deze zondag was het dan zover.
Zoals sommige leden inmiddels hebben kunnen lezen via onze App heeft Alfred, aanwezig tijdens de laatste sleepmeeting, zijn belofte ingelost: vliegtuigen voor onze jeugdleden, vier stuks!
Deze zijn door een overleden vriend van hem geschonken met de bedoeling deze aan de jeugdleden van de club van Alfred te geven. Aangezien zijn club die niet heeft, zijn ze vervolgens bij ons terecht gekomen. Respectievelijk dus bij Coen en David.
Wij als bestuur en club vinden dit een bijzonder mooi gebaar en hopen dan ook dat onze jongens er veel plezier aan zullen beleven.
Aanwezig waren Pieter, Nancy, Erik, onze andere Eric en Alfred met zijn vrouw. En dan Coen, die na enige verbazing, de vliegtuigen in ontvangst nam en vervolgens besloot om zijn vader te bellen, aangezien alle vliegtuigen niet meer in zijn fietskarretje pasten. Het waren er iets meer dan verwacht!
Verder hebben we met zijn alle koffie gedronken, waarbij Pieter en Alfred nog wat verhalen hadden uit de oude doos over de oorspronkelijke vliegtuigeigenaar. Al met al een zeer vermakelijke middag. Er is ook nog gevlogen, door Alfred met een versie van de Minimoa en ik zelf vloog ook gezellig mee met mijn Mistral. Aan het einde van de middag kwam de thermiek nog lekker los. We hebben nog een paar mooie vluchtjes kunnen maken.
Enorm bedankt Alfred, voor de uitvoering van deze bijzondere wens van je vriend!
Namens het bestuur van The Hawks.

Nasleep
Getagd op: